Utaş ekiplerinin karla mücadelesi aralıksız devam ediyor

Dün akşam saatlerinde Uşak’ı esir almaya başlayan kar yağışıyla birlikte Utaş'a bağlı saha ekipleri çalışmalarını gece ve gün boyunca devam ettirdi.
Utaş ekiplerinin karla mücadelesi aralıksız devam ediyor

Son yılların en sert kışını yaşayan Uşak, sık sık beyaz örtüyle kaplandı. Uşak’ı etkisi altına alan yoğun kar ve tipinin Uşaklıların hayatlarını olumsuz etkilememesi için Uşak Belediyesi ek tedbirlerini artırarak, Utaş ekipleri vasıtasıyla tüm şehirdeki kar küreme ve tuzlama çalışmalarına hız verdi.

Daha önce yağan kar yağışında aldığı tedbirlerle ana artelleri açık tutan ve ulaşımın sağlıklı akmasını sağlayan ekipler, dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışının tipiye dönmesiyle belirli noktalarda çalışmalarına erken başladı. Gece boyu ara yollar da dâhil olmak üzere mümkün olduğunca fazla noktaya müdahale ederek vatandaşlarının günlük hayatına devam etmelerini sağladı.

80 Kişilik Ekip Her An Teyakkuz Halinde

Utaş, bünyesinde bulundurduğu dozer, küreme ve tuzlama araçlarıyla 80 kişilik ekip Uşak’ın dört bir yanında gece boyu çalışmalarını sürdürdü. Havanın aydınlanmasıyla beraber ekipler buzlanan kaldırımlarla ilgili de yoğun mesai harcadı. Yola tedbirsiz çıkan vatandaşların zaman zaman trafikte aksamalarına neden olmasına rağmen, ekipler hemen her noktaya zamanında müdahale ederek ciddi bir sorun yaşanmasının önüne geçti. Yetkiler tarafından, çalışmalara, tüm yollar temizlenene kadar devam edileceği bildirildi. Uşak Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruyu dikkate alan Uşaklılar ciddi bir sorun yaşamadıkları için saha ekiplerine teşekkür ettiler.