Uşak'ta vatandaşlar yetersiz ilaçlama nedeni ile şikayetçi oldu!
Uşak'ta vatandaşlar yetersiz ilaçlama nedeni ile şikayetçi oldu! Tüm Türkiye'de büyük sorun yaşanmasına neden olan sivrisinek salgını Uşak'ta da şikayetler yaşanmasına neden oldu.
Uşak Belediyesi tarafından düzenli aralıklarla yapılan ilaçlama çalışmalarına rağmen Uşak'ta da son dönemde sivrisinek popülasyonunda artış yaşanırken Uşaklılar yaşanan olumsuzluklardan rahatsız oldu. usakgundem.com sitemize ulaşan vatandaşlar ilaçlamaların yetersiz kaldığını belirterek arttırılmasını talep etti.
UŞAKLILAR İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLMESİNİ İSTİYOR!
Şikayet hattımıza gelen yoğun şikayetlerde Uşaklıların büyük bir bölümünün yetersiz ilaçlama konusunda belediyeden daha fazla ilaçlama yapmasını istediği görüldü. Uşak Belediyesi tarafından rutin ilaçlama çalışmaları devam ederken vatandaşlar ise hem uygulamanın daha geniş bir alanda hem de daha sık bir şekilde yapılmasını talep ediyorlar.
Uşak Belediyesi yaz mevsiminin gelmesi ile beraber ilaçlama çalışmalarına başlamış ve pek çok ilçe ile mahallede eş zamanlı olarak ekipler tarafından seferler yapılmaya başlanmıştı.
Uşak Belediyesi sinek böcek ve haşerelerin artması sebebiyle ilaçlama çalışmalarına devam ediyor
Uşak Belediyesi kent genelinde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor
Yapılan çalışmalara rağmen ilaçlamanın yetersiz kaldığını belirten Uşaklılar ise seferlerin arttırılmasını talep ediyorlar. Özellikle de son dönemde sinek ve haşerelerin arttığını belirten vatandaşlar belediyenin ilaçlama çalışmalarına hız vermesini istiyorlar.