Uşak'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında 100 fidan toprakla buluştu!

Uşak Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında fidan dikimi yapıldığı açıklandı.
Uşak'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında 100 fidan toprakla buluştu!

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Uşak'ta da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için özel programlar düzenlenirken bunlardan biri daha bugün gerçekleştirildi. Yürütülen program kapsamında Çokkozlar Piknik Alanı'nda fidan dikimi gerçekleşti.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın da katılmış olduğu programda Her Mahalleye En Az 100 Fidan sloganı da hayata geçirilirken özel gereksinimli bireylerle beraber fidan dikimi yapıldı. Fidanlar topraklarla buluşurken özellikle de çocukların sevinçleri katılan herkesi gülümsetti.

UŞAK BELEDİYESİ 100 FİDANI DAHA TOPRAKLA BULUŞTURDU!

Uşak Belediyesi'nden yapılan açıklamada "Engelleri sevgiyle aşarak, yeni fidanlarımızla geleceğe nefes olduk. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel gereksinimli bireylerimizle birlikte Çokkozlar Piknik Alanı’nda fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Her Mahalleye En Az 100 Fidan” sözlerine yer verilerek Çokkozlar Piknik Alanı içerisinde gerçekleştirilen fidan dikimi Uşaklılarla paylaşıldı.

usak-behlediyesi-fidan.jpg

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ayrıca futsal turnuvası da düzenlenecek. Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "Sosyal belediyecilik anlayışı ile çıktığımız bu yolda, engelleri kaldırmak için tüm vatandaşlarımız ile yan yana olmaya devam ediyoruz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında, özel çocuklarımızın katılımı ile geleneksel futsal turnuvasının bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Bu özel günde engelleri aşmak için hep birlikte buluşalım" diyerek etkinlik tarihini 4 Aralık 2023 olarak ilan etmişti.