Uşak'ta halk otobüsü güzergahında değişiklik yapıldığı açıklandı

Uşak Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklama ile bazı halk otobüslerinde güzergah değişikliği yapıldığı öğrenildi.
Uşak'ta halk otobüsü güzergahında değişiklik yapıldığı açıklandı

Uşak Belediyei açıkladı. Yapılan açıklamada Uşak'ta halk otobüsü güzergahlarında bazı değişiklikler yapıldığı ifade edildi.

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Uşak'ta şehir içi özel halk otobüslerinin güzergahlarında değişiklik yapıldığı öğrenildi. Buna göre özel halk otobüslerinde 4 güzergahta bazı düzenlemeler yapıldı. Mesela 20 numaralı hastane hattı, 17 numara Sarayaltı/Huzurken hattı, 11 numaralı Çanlı Karma Organize Sanayi Bölgesi hattı ve son olarak 10 numaralı halk konutları hattınının mevcut güzergahlarında değişiklik yapıldığı ifade edildi.

UŞAK HALK OTOBÜSLERİNDE GÜZERGAH DEĞİŞİKLİKLERİ

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise Uşak Belediyesinin Ulaşık Komisyonu kararınca yapılan bu güzergah değişikliği ile ilgili detaylı bilgi verildi. İşte Uşak Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada kullanılan ifadeler;

Belediyemiz Ulaşım Komisyonu kararınca 20 numaralı hastane hattı, 17 numaralı Sarayaltı-Huzurkent hattı, 11 numaralı çanlı karma organize sanayi bölgesi hattı ve 10 numaralı halk konutları hattı olmak üzere şehir içi belediye denetimli özel halk otobüslerinden verilen araçlarla 13.03.2023 gününden itibaren Toplu taşıma güzergahı düzenlemesi yapılmış olup bahse konu güzergahlarda günün belirli saatlerde çalışacak olan araçlara ait güzergah listesi ve haritaları aşağıdaki gibidir." denildi. İşte Uşak halk otobüslerinde yapılan güzergah değişikliği ile ilgili detaylı bilgiler aşağıdaki link üzerinden öğrenilebilecektir.

UŞAK HALK OTOBÜSLERİ GÜZERGAH DEĞİŞİKLİKLERİ