Uşak'ın da elektrik dağıtımını sağlayan OEDAŞ, Türkiye Çevre Haftası etkinliklerine katıldı!

Aralarında Uşak'ın da bulunduğu 5 ilde kesintisiz elektrik hizmet sunan elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, aboneleri için çalışmalarına devam ediyor. OEDAŞ gönüllü çalışanlarıyla beş ilde çevre temizliği yaptı.
Uşak'ın da elektrik dağıtımını sağlayan OEDAŞ, Türkiye Çevre Haftası etkinliklerine katıldı!

Uşak'ın da elektrik dağıtımını sağlayan OEDAŞ, Türkiye Çevre Haftası etkinliklerine katıldı! - Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketi (OEDAŞ) tarafından Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Uşak'a elektrik hizmeti sağlanıyor. OEDAŞ'ın Uşak'a sağladığı elektrik hizmetinde aksalıklar yaşanabilirken hizmet kalitesini iyileştirmek amacıyla çeşitli çalışmalar yapılıyor. Bu çerçevede abonelerine daha sürdürülebilir bir hizmet sunmaya çalışan OEDAŞ, çalışmalarına kesintisiz olarak devam ederken gönüllü bir etkinlik haberi ile bir kez daha alkış topladı.

HİZMET VERDİĞİ İLLERDE ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, hizmet verdiği beş ilde de Türkiye Çevre Haftası etkinliklerine katıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlükleri tarafından belirlenen bölgelerde çevre temizliği yaptıklarını söyleyen OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, “Faaliyet alanımız olan elektrik dağıtım hizmetlerinde çevreci yatırımlar yapmakla kalmıyor, fidan dikiminden çevre temizliğine pek çok etkinlik düzenliyor veya bu tür etkinliklerde çalışanlarımızın gönüllü katılımıyla yer alıyoruz.” dedi.

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında çevre temizliği yaptı. Etkinliğe, OEDAŞ’ın faaliyet gösterdiği Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak olmak üzere beş ildeki yöneticiler ve gönüllü çalışanlar katıldı. 

“SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEĞE KATKI SUNMAYI HEDEFLİYORUZ”

OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, “OEDAŞ olarak daha yaşanabilir bir dünya ve sürdürülebilir bir geleceğe katkı sunma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda da faaliyet alanımız olan elektrik dağıtım hizmetlerinde çevreci yatırımlar yapmakla kalmıyor, fidan dikiminden çevre temizliğine pek çok etkinlik düzenliyor veya bu tür etkinliklerde çalışanlarımızın gönüllü katılımlarıyla yer alıyoruz. Bakanlığımız tarafından düzenlenen Türkiye Çevre Haftası etkinliklerine de temizlik çalışmaları yaparak destek verdik. Hiç kuşkusuz en büyük temennimiz, bu çevre temizliğine gerek olmayan, her zaman temiz kalan bir dünyada yaşamak. Ancak o güne kadar biz bu çalışmalara destek vermeyi sürdüreceğiz.” dedi. 

OEDAŞ etkinlik kapsamında Afyonkarahisar’da Sinanpaşa Yörükpazarı Mevkii, Bilecik’te Pelitözü Göleti, Eskişehir’de Kocakır Mevkii, Kütahya’da Kütahya Kent Ormanı, Uşak’ta ise Üzeyir Yaylası Mevkii olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlükleri tarafından belirlenen alanlarda çevre temizliği çalışmalarına katıldı.