Uşak Belediyesi üst yapı çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor

Yaz mevsiminin gelmesi ile Uşak'ta hava sıcaklıkları artarken belediye sıcak havalara rağmen üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Uşak Belediyesi üst yapı çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor

Uşak Belediyesi üst yapı çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor - Afrika sıcaklıkları tüm yurtta olduğu gibi Uşak'ta da etkisini her geçen gün arttırmaya devam ederken Uşak Belediyesi üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir merkezinde estetik çalışmalara imza atmaya devam ederken yaz ayı programı kapsamında ekiplerin hummalı çalışmaları sürüyor. Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, yeşil alanlarda  yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım, budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarını sıcak havaya rağmen aksatmadan sürdürüyor. 

DAHA TEMİZ VE YEŞİL BİR UŞAK İÇİN BELEDİYE İŞ BAŞINDA! 

Yaz aylarının gelmesiyle detaylı bir program dahilinde çalışmalarını sürdüren Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir merkezinde estetik çalışmalara imza atıyor.

Yaz aylarının gelmesiyle detaylı bir program dâhilinde çalışmalarını sürdüren Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım, budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarını kontrollü olarak gerçekleştiriyor.

Çalışmalar dahilinde halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Uşak Belediyesinin Resmi Sosyal Medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Vatandaşlarımızdan gelen talepler ve iş planlamamız dahilinde şehrimiz genelindeki parklarda ve mesire alanlarında çalışmalarımız sürüyor” ifadeleri kullanıldı. Uşaklılar da sıcak havaya rağmen parklarda yapılan bakım ve temizlik çalışmaları için teşekkür etti.