Uşak Belediyesi sokağa çıkma yasağında da 7/24 görevde kaldı

Uşak Belediyesi ekipleri, Koronavirüs tedbirleri kapsamında yılbaşı için uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağında da tüm birimleri ile çalışmalarına devam etti.
Uşak Belediyesi sokağa çıkma yasağında da 7/24 görevde kaldı

Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri; 4 gün boyunca 24 saat hazır bekledi. Çok şükür kentimizde herhangi bir yangın olayı meydana gelmedi.

 HALK SAĞLIĞI İÇİN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI 4 GÜN BOYUNCA DEVAM ETTİ

 Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanında bulunan cadde, bulvar, sokaklar, üst geçitler ve alt geçitlerde, halk sağlığı için kaldırım temizleme ile yıkama gibi çalışmalar vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde gerçekleştiirldi.

 Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada; ““Hafta sonu çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz Elmalıdere Mahallesi’nde 67 süpürgeci personel, 6 adet süpürge aracı, 1 arasöz, 1 hijyen aracı, 2 adet çöp taksi ile sokaklarımızda detaylı temizlik ve mıntıka çalışmalarına başlamıştır. Mahallemizin tüm sokaklarında çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Zabıta Müdürlüğü  ekipleri, herhangi bir şikayete karşı kent genelinde hizmet vermeyi sürdürdü. Olumsuzluklara karşı zabıta ekipleri hâlihazırda beklerken, Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın hasta nakil hizmetleri bu süreçte de devam etti.

Park ve Bahçeler kısmında görev yapan ekipler, yasakta caddelerin boş kalmasını fırsat bilerek kent genelindeki park ve bahçelerdeki çalışmaları ile bitkilerin budama işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirdi ve refüjlere çiçek dikti