Son dakika, deprem oldu! AFAD açıkladı, 5,6 büyüklüğünde sarsıntı!

AFAD Deprem Dairesi bir son dakika açıklaması yaparak 5,6 büyüklüğünde deprem duyurusunda bulundu. Dün gece başlayan sarsıntılara Tokat'ta yeni bir deprem daha eklendi.
Son dakika, deprem oldu! AFAD açıkladı, 5,6 büyüklüğünde sarsıntı!

AFAD Deprem Dairesi bir son dakika açıklaması yaptı. Yeni deprem haberi veren AFAD, Tokat'ta şiddetli bir deprem olduğunu duyurdu. Gerçekleşen depreme dair teknik detaylar AFAD Deprem Dairesi tarafından ilan edilirken deprem sonrası bilgiler merak edilmeye başlandı.

TOKAT'TA 5,6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM!

AFAD Deprem Dairesi'nin verdiği bilgilere göre deprem saat 18:11'de meydana geldi. Depremin merkez üssünün ise Tokat'ın Sulusaray ilçesi olduğu bildirildi. Gerçekleşen depremin büyüklüğü ise 5,6 olarak ölçüldü. Sarsıntıya neden olan depremin 5,99 km derinlikte olduğu belirlendi.

deprem.jpg

DÜN GECE DE 2 DEPREM OLMUŞTU!

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde dün geceden itibaren sismik hareketlenmeler görülüyor. Önce 4,7 büyüklüğünde deprem olurken ardından 4,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmişti. Bugün ise aynı yerde bir üçünde deprem meydana geldi ve bu depremin büyüklüğü 5,6 olarak ölçüldü.

SARSINTI BÜYÜK OLDU!

Tokat'ta meydana gelen son depremin meydana getirdiği sarsıntının oldukça şiddetli olduğu bildirildi. Sadece Tokat'ta değil tüm çevre illerden hissedilen büyük bir korku yaşanmasına neden oldu. Tokat, Sivas, Kayseri, Amasya, Samsun, Yozgat ve daha çok sayıda ilde gerçekleşen deprem hissedildi.

CAN VE MAL KAYBI VAR MI?

Gerçekleşen depremden dolayı başta Tokat olmak üzere bölgede herhangi bir can ve mal kaybının olup olmadığı merak ediliyor. Yetkili birimlerden şu ana kadar can ve mal kaybına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Vatandaşlardan herhangi bir olumsuz ihbar yapılmadığı belirtilirken başta Tokat olmak üzere bölgede olası bir kötü sonuca karşı AFAD'ın hazır olduğu bildirildi.