Modern Pazar Yeri Dünya Evine Açılan Bir Kapı Oldu

Çeşitli organizasyon ve etkinliklere ev sahipliği yapan Uşak Belediyesi Kemalöz Mahallesi Kapalı Pazar Yeri genç çiftin mutluluğuna ev sahipliği yaptı.
Modern Pazar Yeri Dünya Evine Açılan Bir Kapı Oldu

Uşak Belediyesi tarafından hizmete açılan Kemalöz, Fatih ve Cuma Mahallesi Kapalı Pazar Yerleri, esnaflara, fuarlara ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmanın yanı sıra dünya evine girecek çiftlere de kapılarını açıyor. Vatandaşı memnun eden hizmet düğün salonu maliyetleri nedeniyle zorlanan çiftlere adeta bir kurtarıcı konumunda olurken, salon masrafı yapmak istemeyenler için de temiz ve güzel bir ortam sunuyor. Yeni evlenecek çiftlere önemli bir destek olan bu hizmet ile Uşak Belediyesi dünya evine giren çiftlerin mutluluğuna ortak oluyor.

Daha önce Tarım Fuarı gibi çeşitli organizasyon ve etkinliklere ev sahipliği yapan dev alan, bu kez Necati Arı ve Fadime Köylü çiftinin düğün merasimi için kapılarını açtı. Kemalöz Mahallesi Çok Amaçlı Pazar Yerinde gerçekleştirilen düğüne Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da katıldı. Evlenen çiftin ve ailelerin mutluluğunu paylaşan Başkan Cahan, hayırlı olsun dileklerini iletti.
 

VATANDAŞ HİZMETTEN MEMNUN

“Yer mükemmel olmuş.” diyen ayakkabıcı esnafı Enver Çetinkaya, “Düğün için de kullanılması gayet mükemmel. Burası 10 üzerinden 10’luk bir alan. Beklenenin üzerinde, kenarları kapalı ve her konsept için uygun.” dedi.
Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a böyle bir yapıyı kente kazandırdığı için teşekkür eden damadın babası Hamit Arı’da, güzel bir hizmet olduğunu dile getirerek teşekkür etti.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın Uşak için ciddi bir çalışma ortaya koyduğunu dile getiren pazarcı Fatih Özer ise, her anlamda örnek çalışmalar yapıldığını vurguladı.

Düğün salonlarının pahalılıklarının vatandaşın belini büktüğünü ifade eden müzisyen Mücahit Keklik, “Üzeri ve etrafı kapalı, oldukça büyük ve güzel bir alan. Vatandaşlar zorluk çekmeden düğünlerini burada yapabiliyor. Belediyemizin buna müsaade etmesi ile çiftlerimiz de ekonomik anlamda biraz rahatlıyor. Yemeklerini de burada verebiliyorlar.” değerlendirmesinde bulundu.

Uşak Belediyesi pazar yerinin yanı sıra kente kazandırılan Mahalle Konakları ile de nişan, söz gibi organizasyonlarda vatandaşlara özel imkanlar sağlıyor.