Manisa'da dağdan düşen kayalar su deposunu yıktı!

Manisa’nın Selendi ilçesinde büyük bir felaketin eşiğinden dönüldü. Dağdan kopan kaya parçaları bir su deposuna zarar verdi.
Manisa'da dağdan düşen kayalar su deposunu yıktı!

Manisa’nın Selendi ilçesinde felaketin eşiğinden dönülmesi vatandaşlarda büyük bir korku yaşanmasına neden oldu. Dağdan kopan kaya parçaları gelişigüzel bir halde çevreye düştü. Kaya parçalarının düştüğü yerde herhangi bir vatandaşın bulunmaması ile beraber büyük bir felaket yaşanmadı.

Kopan kaya parçaları bir vatandaşın kiraz bahçesine yuvarlandı ve bahçeye zarar verdi. Bahçe içerisinde bulunan mahallenin içme suyunun toplandığı su deposu da düşen kayalardan nasibini alarak zarar gördü. Yaşanan olay sırasında belirtilen alanda kimsenin olmaması büyük bir felaket yaşanmasını önledi.

Manisa’nın Selendi ilçesinde dağdan kopan büyük kaya parçaları, mahallenin içme suyunun toplandığı su deposu ile kiraz bahçesine zarar verdi.

BÜYÜK KORKU YAŞANDI

Olay, bugün saat 17.30 sıralarında kırsal Eskin Mahallesi Yukarı Eskin Sokak'ta meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle dağdan kopan tonlarca ağırlığındaki kaya parçaları bir vatandaşa ait kiraz bahçesine yuvarlandı.

Önüne gelen her şeyi yıkan kaya parçaları bahçe içerisinde bulunan su deposu ve su tankerine zarar verdi. Mahalle halkının korktuğu olay sonrası Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne ihbarda bulunuldu.

Bölgeye hemen olayın ardından ekipler sevk edildi. Sevk edilen bu ekipler olaya dair soruşturmaya başladılar. Kaya parçalarının neden koptuğu araştırılmaya başlanırken buna birisinin neden olup olmadığı incelenecek. Ayrıca kaya parçalarının kopmaya devam etmemesi için ayrıca bir çalışma yapılacağı bildirildi.