Kimsesiz sokak hayvanlarının sahibi oldular

Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliğinde görev yapan polisler, salgın nedeni ile uygulanan iki günlük kısıtlamada sokak hayvanlarını besledi.
Kimsesiz sokak hayvanlarının sahibi oldular

Bir kadın ve bir erkek polisten oluşan iki kişilik ekip, iki günlük kısıtlama boyunca hayvanlarla ilgili her türlü olaya müdahale ederek, can dostların hakları olan yaşam koşullarını sağlamak için çaba harcadı. Kendilerine tahsis edilen özel araçla Uşak’ı karış karış gezen hayvan dostu 2 polis memuru, zor durumda olan hayvanların yardımına koşuyor, sokak hayvanlarını gönüllü olarak besliyor.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Uşak Valisi Funda Kocabıyık, “Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarımızı unutmadık. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Amirliği ekiplerince İsmet Paşa Caddesi ve Atapark bölgesi başta olmak üzere kentin çeşitli noktalarında bulunan alanlara sokak hayvanları için mama bıraktılar” dedi.

İlgili Haberler