İzmir’de geleneksel Uluslararası Çiçek Festivali başladı

İzmir’de her yıl düzenlenen ve bir gelenek haline gelen Uluslararası Çiçek Festivali’nin 25’incisi başladı. Bayındır ilçesinin Atatürk Caddesi’nde düzenlenen festivalin ilk etabında 450 stant kurulduğu öğrenildi.
İzmir’de geleneksel Uluslararası Çiçek Festivali başladı

25 Nisan’da başlayan ve 28 Nisan tarihine kadar devam edecek olan Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’nin açılış törenine Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu katıldı.

Düzenlenen festivale belediye başkanının yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Bayındır Kaymakamı Emin Kaymak, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları da katıldı.

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Seçimden önce olduğu gibi yine bir araya geleceklerini, birlikte çalışacaklarını belirten Başkan Tugay, “Bugün festivalde güç birliği yaptığımız değerli Davut Başkan’ımızı ve onun nezdinde Bayındır Belediyesi’nin tüm çalışanlarını saygıyla selamlıyorum. Önümüzdeki günlerde Bayındır, Küçük Menderes ve İzmir’imizin dört bir köşesinin daha iyi yaşam şartlarına sahip olabilmesi için ve ayrıca verdiğimiz tüm sözlerin hepsini tek tek yerine getirmek için iş birliğimizi sürdüreceğiz. Bayındır’da 25’inci kez çiçek festivali kutlanıyor. İnanıyorum bir gün 50’ncisi olacak. İnanıyorum bir gün şu an aramızda olan küçük çocuklarımız 100’üncüsünü kutlayacaklar. Bayındır’ımıza kutlu olsun. Nice güzel günlerde birliğimiz, beraberliğimiz devam etsin” ifadelerini kullandı.

aw190390-02.jpg

BAYINDIR BELEDİYE BAŞKANINDAN BAŞKAN TURGAY’A TEŞEKKÜR

Festivale katkılarından dolayı Başkan Tugay’a teşekkür eden Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu ise “Başladığı günden beri ilçemizin gelişimine katkı sağlayan, sosyal, kültürel ve ekonomik hayatımıza hız kazandıran, her sene sabırsızlıkla beklediğimiz çiçek festivalimizde birlikte olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Festivalimizin ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

1998 yılından bu yana Bayındır’da çiçek festivali düzenlenmeye devam ediyor.