Gediz Murat Dağı’nda restorasyonu tamamlanan hamamlar hizmete açıldı!

Kütahya'nın turistik bölgeleri arasında yer alan Murat Dağı'nda bulunan hamam işletmeleri yeni sezona hazırlandı. Restorasyonu tamamlanan hamamların hizmete açıldığı bildirildi.
Gediz Murat Dağı’nda restorasyonu tamamlanan hamamlar hizmete açıldı!

Gediz Murat Dağı’nda restorasyonu tamamlanan hamamlar hizmete açıldı! -  Ülkemizde yaz sezonu için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Turistik bölgelerde yaza hazırlık çalışmaları devam ederken bu çerçvede Kütahya’nın Gediz ilçesinde restorasyonları tamamlanan iki hamamın daha  hizmete açıldığı bildirildi. 

MURAT DAĞI TERMAL TURİZM MERKEZİ YAZA HAZIR

Kütahya’nın önemli turizm merkezlerinden biri olan ve Germiyanoğullarından günümüze kadar ayakta kalan Murat Dağı’ndaki Koca Hamam ve Hacıdânâ hamamları restorasyon çalışmaları tamamlanarak yeni yüzüyle hizmete açıldı. Murat Dağı Termal Turizm Merkezi'nde bulunan ve yenilenen hamamların vatandaşa hizmete açıldığını ifade eden Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, hizmete açılan hamamlarla ilgili olarak bir de açıklamaya yer verdi.

YENİ TESİSLERE DİKKATİ ÇEKTİ

Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, restorasyonları tamamlanan hamamlarla ilgili olarak, “Koca Hamam ve Hacıdânâ hamamlarının restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Türkiye'de hem kayak sporu hem de termal sıcak suyun bir arada bulunduğu Murat Dağı Termal Turizm Merkezi’mize yapmış olduğumuz yatırımlarla bir yandan tesislerimizi yeniliyor diğer yandan da yeni tesisler kazandırıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.