Gediz Belediyesi Termal Tatil Köyü kendisine hayran bırakıyor!

Gediz Belediyesi Termal Tatil Köyü, bozulmayan doğallığı ile kendisine hayran bırakıyor. Ziyaretçilerini bekleyen Ilıca Tatil Köyü'nde yaz hazırlıkları tamamlandı.
Gediz Belediyesi Termal Tatil Köyü kendisine hayran bırakıyor!

Gediz Belediyesi Termal Tatil Köyü kendisine hayran bırakıyor! - Ülkemizin doğal güzellikleri turistik faaliyetlerin de artmasına vesile oluyor. Kütahya'nın Gediz Belediyesi tarafından işletilen Ilıca Tatil Köyü, bozulmayan doğallığı ile kendisine hayran bırakıyor.

ILICA TATİL KÖYÜ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Gediz Ilıca'ya şifa için gelen vatandaşlar sıcak su ile eklem ağrılarına ve kireçlenmelere iyi geldiğini ve hızlı bir iyileşim sağladığını söylediler. Ilıcalara Aqua park su oyunları merkezleri için gelen Ali İşleyen, "Burası şifalı suları, jakuzisi, tuz odaları ile cidden güzel bir yer. Hem hamam hem Aqua parkı olunca güzel bir ortam sağlanmış burada. Gediz Belediyesi'ne bu imkanı sağladığı için teşekkür ederiz" dedi. Çam ağaçlarıyla çevrili yeşil örtüsüyle, temiz havasıyla, güzel bir tatil için Gediz Belediyesi Ilıca Termal Tatil Köyü, yerli ve yabancı turistleri bekliyor.

ILICA TATİL KÖYÜ NEREDE?

Gediz ilçesine 13 km. mesafede, Gediz-Balıkesir karayolu üzerinde, Uşak-İzmir Karayoluna 45 km mesafede, her an ulaşım imkanı olan Ilıca Kaplıcası, 1987 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile Termal Turizm Merkezi ilan edilmiştir. İlçemiz doğal güzellikleri ve özellikle kaplıcaları bakımından nadide bölgelerindendir.

Termal şifalı suları ile sağlık açısından yarar sağlarken, kentlerin aşırı gürültüsünden ve iş hayatından belirli sürelerle uzaklaşmaya çalışan, doğa ile iç içe yaşamayı seven yerli ve yabancı turistler için tercih edilen bir dinlen-me yeridir. Ayrıca yüzme, spor, doğa sporları yapanlar için, doğa tutkunlarına mükemmel fırsatlar sunar.

İletişim Bilgileri;

Ilıca Termal Tesisi, 43600 Ilıcasu/Gediz/Kütahya
Tel: (0274) 431 52 00
E-mail: [email protected]