Çivril Caddesi’nde Geri Sayım Başladı

Uşak’ın en işlek caddelerinden ve Denizli’yi merkeze bağlayan ulaşım güzergâhlarından olan Çivril Caddesi’nde Uşak Belediyesi ekiplerince asfaltlama çalışmaları başlatıldı.
Çivril Caddesi’nde Geri Sayım Başladı

Şekerevleri’nin modern yüzüne kavuşmasına sayılı günler kaldı. Geliş ve gidişi orta refüjle bölünen yolun ilk kat asfaltı atılan merkez yönündeki kısmı trafiğe açılırken, Denizli’ye uzanan diğer yönde de asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Geniş araç envanteri ile projeleri birçok bölgede hızlı bir şekilde sürdüren Uşak Belediyesi’nin hedefi şehrin dört girişinden birisi olan Çivril Caddesi’ni Uşak’ın en modern yolları arasına sokmak.

Çalışmalar Başkan Takibinde

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan bölgede yürütülen çalışmalara yönelik incelemede bulundu. Asfaltlama işlemlerine ve sürece ilişkin bilgiler alan Cahan’a Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dayıoğlu ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kemal Yiğit eşlik etti. Daha önce Dikilitaş’ta vatandaşların talebi üzerine çalışmaların seyrinde değişiklikler gerçekleştiren Başkan Nurullah Cahan halkın görüşlerini aldı. Öte yandan çalışmalara aralıksız devam eden işçilere baklava ikram edildi.

İncelemeler esnasında çalışmaları değerlendiren Başkan Nurullah Cahan, “Atatürk Mahallemizin tam kalbi dediğimiz Çivril Caddemiz yeni görünümüne kavuşuyor. Modern ve pırıl pırıl bir cadde ortaya çıkacak.” dedi.

 

Cahan: Hemşerilerimiz güvendi, biz gerekeni yaptık

Çivril Caddesi’nin Uşak’a Denizli yönünden giriş noktalarından birisi olduğunu ifade eden Başkan Cahan, “Burada özellikle hem can tehlikesi oluşturan hem de kirli bir görüntüye neden olan elektik direkleri vardı. Elektrik şirketimizle birlikte bu elektrik hattı yer altına alındı. Sonrasındaysa biz yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarımıza başladık. Kış döneminde hemşerilerimiz biraz sıkıntı yaşasalar da bize güvendiler ve sabrettiler. O güveni bizler de boşa çıkartmadık ve şimdi arkadaşlarımız çok ciddi bir çalışma yaparak asfaltlama, yol ve kaldırım çalışmalarını bitiriyorlar. İnşallah 15-20 güne kadar burada her şeyiyle modern bir cadde göreceğiz. Laleli ledli aydınlatmalarımızla birlikte Uşak’ın en güzel caddelerinden bir tanesi olacak. Mahallemizin çehresi değişecek” diye konuştu. Cahan, yapım süresince sabır ve destek gösteren esnaf ve vatandaşlara, özveri ile hizmet üreten personele teşekkürlerini sundu.

 


İncelemede Başkan Nurullah Cahan’a eşlik eden Şükraniye Köyü Muhtarı Namık Çoban ise, “Hizmetlerden çok memnunuz. Çalışmalar oldukça güzel. Başkanımıza Allah uzun bir görev nasip etsin. Sadece 15-20 gün sonra burada çok güzel bir görüntü ortaya çıkacak.” ifadelerini paylaştı.


Vatandaştan Hizmetlere Tam Not

Mahalle sakinlerinden Mustafa Çetin Uşak’taki değişime vurgu yaparak, “Bu icraatlar halk için, Uşak için. Artık caddemizin görünümü çok daha iyi olacak. Uşak eski görünümden yüzde yüz farklı, artık şehir görünümünü var. Önceki durumunun köyden farkı yoktu.” dedi.