Çamlı Sokakta ağaç kesen vatandaşa 20 bin TL para cezası

Uşak kamuoyuna ilk kez Uşak Gündem tarafından duyurulan Köme Mahallesi Çamlı Sokak’ta ağaç kesme suçunun faili tespit edildi ve Uşak Belediyesi tarafından yaklaşık 20 bin TL para cezasına çarptırıldı.
Çamlı Sokakta ağaç kesen vatandaşa 20 bin TL para cezası

Geçtiğimiz ay, Köme Mahallesi Çamlı Sokak’ta bulunan 30- 40 yaşlarında ve yaklaşık 10 metre boyunda bir çınar ağacı kesilmiş ve buna çok üzülen mahalle sakinleri de olayı www.usakgundem.com İnternet Haber Sitenize bildirmişti.

Haberimizi ihbar eden Uşak belediyesi ekipleri, araştırmaya başlamış, güvenlik kamera görüntülerini tarayarak ve olaya tanık olanların ifadesine başvurarak çınar ağacı kesen kişiyi tespit etmiş ve yaklaşık 20 bin TL civarında para cezasına çarptırmıştı.

Edinilen bilgilere göre; evinin önünde bulunan çınar ağacının balkonunu ve pencerelerini kararttığını belirten şahıs, Uşak Belediyesine başvurarak ağacın budanmasını istedi.

Uşak Belediyesi ekipleri vatandaşın isteği üzerine çınar ağacını budadılar. Ancak bir dalına dokunmadılar. Vatandaş o dalında kesilmesini istedi. Ancak belediye görevlileri o dalın kesildiği takdirde ağacın kuruyacağını öne sürerek dalı kesmedi.

Buna sinirlenen vatandaş da gece saatlerinde ağacı gövdesinden kesti.

https://www.usakgundem.com/cevre/camli-sokak-sakinleri-agac-kesimine-tepkili-h10102.html

(SALİH KILINÇ / HABER)