Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı’dan ilçe halkına müjde üzerine müjde

Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, Ankara’da neye el attıysa koparıp aldı. Sanayi Bakanlığı’nda yaptığı görüşmeler sonucu, OSB alanında 500 bin metrekarelik bir alan için imar ve yapılaşma izni aldı.
Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı’dan ilçe halkına müjde üzerine müjde

Daha sonra Hamambogazı’nda Turizm Bakanlığına ait 56.bin metrekare araziyi de belediyeye 49 yıllığına tahsis ettirerek burada 3 yıldızlı turistik termal bir otel yapımı için gerekli izinleri kopardı.

Arpacı, “Banaz’da aşsız ve işsiz genç kalmayacak” sözünü yerine getirmek için yaptığı girişimlerden büyük mutluluk duyduğunu sosyal medya sayfasından paylaştı.

“500 BİN METREKERELİK BİR ALANDA İMAR VE YAPILAŞMA İZNİNİ ALDIK”

Arpacı’nın ilk durağı  Sanayi  ve Teknoloji Bakanlığı oldu. Buradaki izlenimlerini sosyal medya sayfasından paylaşan Arpacı; “Aşsız ev işsiz genç kalmayacak diye verdiğim sözü gerçekleştirmek için bugün en önemli aşamalardan birini daha geçtiğimizi size müjdelemek istiyorum.

Sanayi Bakanlığı Organize Sanayi Genel Müdürü Fatih Turan Bey’le yaptığımız toplantıda 1milyon 300 bin metrekare  olan OSB alanımızın 500 bin metrekaresi için imar ve yapılaşma iznini aldık. En kısa sürede alt yapı projelerini tamamlayarak başvuruda bulunan firmalarımıza yerlerini teslim edeceğiz.

İlçemizin gelişmesi ve gençlerimizin geleceği için en önemli projemiz olan Banaz OSB nin gerçekleşmesinde başında beri desteklerini esirgemeyen Uşak Milletvekillerimiz  Mehmet Altay ve İsmail Güneş e şükranlarımı sunuyorum.

İlçemize ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

“300 YATAKLI BUNGOLOV EVLER İÇİN GEREKLİ İZİNLER ALINDI”

Arpacı’nın Banazlılara ikinci büyük müjdesi, Hamamboğazı bölgesinde Kültür ve Turizm Bakanlığına ait 56 bin metrekare arazinin, 3 yıldızlı ve 300 yataklı turistik termal tesisi yapımı için Banaz Beleiyesi’ne tahsis edilmesi oldu.

Arpacı, “Banaz'imiza hayırlı olsun. Hamamboğazı’nda Turizm Bakanlığına ait 56 bin metrekare araziyi 49 yıllığına Banazımıza kazandırarak önümüzdeki yıl inşaatına başlayacağımız 300 yataklı otelimizin arazisini almış olduk.

Bugün Ankara da yapılan ihale ile Hamamboğazı’ni oteller bölgesi haline getirecek olan ilk otelin en önemli aşaması tamamlanarak inşaata başlar haline getirilmiştir.

300 yatak kapasitesine sahip olacak olan tesisimizde orman yapısını koruyarak bungalov türü apart yapılar yapacağız. Ayrıca bir yapıda sosyal tesislerden oluşan bir tesis inşa edeceğiz. Bu tesisimiz de 75 gencimize iş imkanı sağlayacağız.

İlçemize ve siz kıymetli hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, Rabbimden açılışını da hepimize göstermesini niyaz ediyorum” şeklinde müjdeler verdi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler