Aydın’da mahalle sakinlerinin isteği üzerine ekipler temizlik çalışması yaptı

Aydın'ın Efeler ilçesinde mahalle sakinlerinin isteği üzerine harekete geçen belediye ekipleri park ve bahçeleri temizledi. Yapılan temizlik çalışmalarının da rutin olarak devam edeceği belirtildi.
Aydın’da mahalle sakinlerinin isteği üzerine ekipler temizlik çalışması yaptı

Efeler'de bölge sakinlerinin isteği üzerine park ve bahçeler temizlendi. Efeler Belediye başkanı Anıl Yetişkin, vatandaşlardan gelen talepleri dinlemeye devam ediyor.

Ziyaret ettiği yerde mahalle sakinlerinin talepleri için ilgili ekiplere talimat veren Başkann Yetişkin'in talimatı üzerine Efeler Mahallesi'nde temizlik yapıldı.

PARK BAHÇELERDE TEMİZLİK YAPILDI

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Efeler Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine harekete geçen Efeler Belediyesi ekipleri, park bahçelerde temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi.

aw183626-04-min.jpg

VATANDAŞLARIN TALEBİ DİNLENİYOR

Göreve geldiği ilk günden bu yana Efeler halkıyla iç içe olan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerine hızla yanıt vermeye devam ediyor. Ziyaret ettiği yerlerde mahalle sakinlerinin taleplerinin yerine getirilmesi için ilgili birim amirlerine talimat veren Başkan Yetişkin, sosyal medya hesaplarından da kendisine iletilen talepleri çözüme kavuşturuyor. Bu çerçevede Efeler Belediyesi ekipleri, belediyenin ve Başkan Yetişkin’in resmi sosyal medya hesaplarına gönderilen mesajların ardından harekete geçti. Park temizleme taleplerini anında yerine getiren Efeler Belediyesi, bu kapsamda son olarak Efeler Mahallesi’nde mesai harcadı. Belediye ekiplerinin çalışmaları ile mahallenin park ve bahçeleri pırıl pırıl oldu. Konuya ilişkin Efeler Belediyesi açıklama yaptı. Yapılan açıklamada park temizliklerinin rutin olarak yapılacağı söylendi.