Aydın Nazilli'de yabani ot temizliği başladı

Havaların ısınmaya başlaması ile park ve bahçelerde temizlik çalışması başlarken Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de çalışmalara start verdi.
Aydın Nazilli'de yabani ot temizliği başladı

Belediyelerde seçimlerin geride kalmasının ardından 5 senelik yetkiyi alan belediye başkanları çalışmalara hız verdi. Bu kapsamda Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik vatandaşların yaz mevsimini rahat geçirmesi için özel çalışma yapacaklarını duyurmuştu. Sözü verilen çalışmalar başladı.

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde başlatılan yabani ot biçme ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Nazilli’nin her anlamda örnek bir kent olması için çalışacaklarını dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, vatandaşların yaz aylarını rahat bir şekilde geçirmesi için kapsamlı bir faaliyet yürüteceklerini kaydetmişti.

NAZİLLİ'DE PARKLAR VE BAHÇELER TEMİZLENİYOR!

Bu kapsamda ilçe genelinde ULV ilaçlama çalışması yapılması ve halka açık alanların detaylı olarak temizlenmesi talimatı veren Başkan Tetik, Nazillililerin konforlu bir yaşam sürmesi için tüm ekipleriyle sahada olacaklarını ifade etti. Nüfus yoğunluğu fazla olan noktalar başta olmak üzere kentin dört bir yanında yeşil alanlar, kaldırımlar, yaya geçitleri ve kamuya açık noktaları baştan sona temizleyen ekipler, şehri ferah bir görünüme kavuşturdu.

Tüm ekipleri ile sahada ve iş başında olduklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, yapmış oldukları saha ziyaretleri ile hem çalışmaları denetlediklerini hem de vatandaşların taleplerini yerinde dinlediklerini ifade etti. Kimsenin ayaklarına gelmesine beklemeyeceklerini kendilerinin sürekli olarak vatandaşın ayağına gideceklerini ifade eden Başkan Tetik, sorunları bizzat yerinde tespit ederek kısa sürede çözecekleri sözünü bir kere daha tekrar etti.