Aydın Efeler'de Kurban Bayramı öncesi mezarlıklar temizleniyor

Kurban Bayramı hazırlıklarına başlayan Efeler Belediyesi bu kapsamda ilçe genelinde yer alan mezarlıkları temizlemeye başladı.
Aydın Efeler'de Kurban Bayramı öncesi mezarlıklar temizleniyor

AYDIN (İHA) - Tüm yurtta olduğu gibi Efeler'de de Kurban Bayramı hazırlıkları başlarken belediye ekipleri bu kapsamda ilçe genelinde yer alan mezarlıklarda temizlik çalışmalarına başladı. Bu sene 16 Haziran Pazar gününe denk gelen Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda yoğun ziyaretçi beklenirken Efeler Belediyesi Mezarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri mezarlıklarda çalışmalara başladı.

EFELER BELEDİYESİ EKİPLERİ MEZARLIKLARI TEMİZLİYOR!

Efeler Belediyesi Mezarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda kapsamlı bir çalışma başlattı.

mezar-1.jpg

Defin işlemleri için 24 saat mesai harcayan ekipler, görev ve sorumluluk alanında yer alan mezarlıklarda yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bakım yapıyor ve yabani otları temizliyor. Yürütülen çalışmalarda, vatandaşların daha rahat bir şekilde mezarlık ziyareti edebilmeleri amaçlanıyor.

mezar-02.jpg

Efeler Belediyesi sorumluluk ve yetki alanı içerisinde yer alan tüm mezarlıkları program içerisine alırken program dahilinde tüm mezarlıklarda temizleme, çim biçme ve ilaçlama çalışmaları yapılıyor. Kurban Bayramı öncesi mezarlıklar vatandaşların ziyaretlerine hazır hale getiriliyor. Efeler Belediyesi Mezarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından önce temizlik çalışması yapılan mezarlıklar ardından sulanıyor.