Zırhlı araçlar artık fabrika çıkışı şekilde satılıyor

Zırhlı araç deyince aklınıza ilk olarak askeri araçlar geliyor ama aslında zırhlı araçların bireysel olarak kullanımı şuan çok daha fazladır. Özellikle şirket sahipleri zırhlı araçlara büyük ilgi gösterirken lüks segment araçların bazıları şimdide zırhlı olarak üretiliyor.
Zırhlı araçlar artık fabrika çıkışı şekilde satılıyor

Dünyanın her yerinde farklı bir iş gücü var ve herkes bu iş güçlerini en iyi şekilde kullanarak büyük paralar kazanıyorlar. Şirket sahipleri genel olarak korumalar yada zırhlı araçlar ile ulaşımlarını sağlıyorlar. Her ne kadar askeri ve siyasi alanda gördüğümüz zırhlı araçlar olsa da biz aslında şirket sahiplerinin kullandığı özel zırhlı araçları takip bile edemiyoruz. Türkiye'nin bu alanda üretimi söz konusu değil ama şirketlerin yan kuruluşları bu alanda büyük işler başarıyorlar. Mercedes en başta gelen markalardan birisidir ve modellerin zırhlı araçları yan kuruşuşlarda üretilerek sahiplerine teslim ediliyor. 

1 MİLYON AVROYA MERCEDES G63 SATIYORLAR

Mercedes marka otomobiller zaten fahiş fiyatlara satılıyor ama öyle bir serisi var ki Mercedes'in sürekli olarak satışlarda yukarıya çıkıyor. Geçmişten güne hiçbir şekilde tasarım değişikliği yapılmayan Mercedes G Serisi araçların satışları şuan hız kazanmış durumdadır. Eğer sizde bu girişleri takip ediyorsanız söylemek istediğimiz en önemli şeylerden birisi bu araçların normalde zaten yarım milyonluk fiyatları olduklarını ama zırhlı tasarımlarıyla ve özel donanımlarıyla birlikte fiyatının 1 milyon avroya yaklaştığını söyleyelim. Zırhlı araçlar güvenlik için tercih ediliyor ama bazı zenginler çocuklarına bu tarz araçları almayı tercih ediyorlar. 

ESKİ MODEL ARAÇLAR ASLINDA ZIRHLIDIR

Dünyanın en sağlam aracı deyince akla genelde Volvo gelir. Diğer markalar aslında Volvo kadar sağlam ve aynı zamanda dinamiktir ama alışkanlıktan dolayı insanlar en sağlam aracın Volvo olduğunu zannediyor. Eski model Volvo'lar tam anlamıyla zırhlıdır diyebiliriz ama yeni dönemde artık arabaların dış tasarımları milimlik çeliklerden yapılıyor ve dolayısıyla sağlamlıktan eser kalmıyor. Eski model araçların zaten zırh anlamında beklentiğiyi karşıladğını biliyoruz ama yeni model araçlarda zırh kullanımı çok daha yaygın bir hale geldi. Şirket sahiplerinin ve genelde paralı kesimin tercihi genelde zırhlı arçalardan yana oluyor.