Uşak'tan aldıkları yasaklı maddeyi satamadan Afyonkarahisar'da yakalandılar!

Güvenlik güçleri yasaklı madde satışını engellemek adına çalışmalarına devam ederken bu operasyonlardan birini de Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı gerçekleştirdi.
Uşak'tan aldıkları yasaklı maddeyi satamadan Afyonkarahisar'da yakalandılar!

AFYONKARAHİSAR (İHA) - Türkiye'de ne yazık ki son dönemde yasaklı madde kullanımı ve satışı konusunda rekor artış yaşanırken güvenlik güçleri zehir tacirlerine savaş açmıştı. Yürütülen operasyonlar kapsamında Uşak'tan aldıkları yasaklı maddeyi Afyonkarahisar'da satmaya çalışan zanlılar yakalandı.

ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRILMIYOR!

Uşak’tan aldıkları uyuşturucu hapları satmak için Afyonkarahisar’a getiren 6 kişi jandarmanın takibi ile yakalandı. Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri A.Ç., C.B., C.T., A.K., E.Ö., ve M.Ö. isimli şahısların Uşak’tan aldıkları uyuşturucu hapları satmak için Afyonkarahisar’a getirecekleri yönünde bilgi aldı.

Ardından şahısların kullandıkları aracı takibe alan ekipler gerekli güvenlik önlemlerin aldıktan sonra aracı Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç beldesinde durdurdu. Araçta aramam yapan ekipler 166 adet uyuşturucu hap, tabanca, 9 mermi ve 3 adet boş kovan ele geçirdi.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda göz altına alınan şahısların işlemlerine devam edildiği belirtilirken ekiplerin zehir tacirlerine göz açtırmayacakları ifade edildi. İçişleri Bakanlığı da yurt genelinde operasyonlara hız vermiş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yurt genelindeki operasyonları sosyal medya üzerinden duyurmaya devam ediyor.