Uşak’taki 8 ayrı uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı

Uşak’ta emniyet güçlerince oldukça kapsamlı bir operasyon düzenlendi. Organize bir şekilde düzenlenen 8 ayrı uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı ve çok sayıda uyuşturucu madde ile silah bulundu.
Uşak’taki 8 ayrı uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı

Uşak'ta faaliyet göstermek isteyen uyuşturucu kaçakçılarına emniyet güçleri darbe vurmaya devam ediyor. Son dakika olarak edinilen bilgiye göre, Uşak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi birimlerince uyuşturucu madde bulunduran bir gruba baskın yapıldı. Bu baskında uyuşturucu kullanan, ticaretini yapanlara ve sokak satıcılarına yönelik çok sayıda suçlama var.

UYUŞTURUCU ÇEŞİTLERİ HEPİMİZİ ŞAŞIRTTI

Emniyet güçlerinin düzenlediği operasyonda ise bulunanlar karşısında oldukça büyük şaşkınlık yaşadık. Türkiye'de bu kadar fazla ve çeşit uyuşturucunun olduğunu bilmiyorduk ki bu kadar çeşidin Uşak'a kadar gelmesi elbette hepimizi çok şaşırttı. Yetkililerin düzenlediği operasyonda toplamda 8 ayrı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Yapılan operasyonlarda 12,30 gram metamfetamin, 8,5 gram esrar, 2,60 gram eroin maddesi ele geçirilirdi. 

Operasyonlarda gözaltına alınan 2’si yabancı uyruklu 11 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ama elbette bu kişiler sadece bu uyuşturucu işinin çok küçük bir parçasıdır. Bulunan maddelerin toplamı yarım kilo bile etmiyor ki Uşak gibi küçük bir şehirde bu işleri yapan grupların büyük şehirlerde nasıl organize olduklarını merak ediyoruz. Örgüt liderlerine sadece Uşak'ta değil birçok şehirde operasyonların yolda olduğunu söyleyelim. 

İlgili Haberler