Uşak'ta uyuşturucu tacirlerine operasyonda 2 tutuklama!
Uşak’ta emniyet birimlerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında faaliyetleri devam ediyor. Hem Uşak İl Emniyet Müdürlüğü hem de Uşak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyorlar. Yapılan çalışmalar ile bu alanda faaliyet göstermek isteyen şüpheliler kısa bir sürede yakalanarak adalete teslim ediliyorlar.
UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRILMIYOR!
Uşak’ta son olarak Banaz ilçesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik bir operasyon yapıldı. Banaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda uyuşturucu ticareti ile gençleri zehirleyen iki kişiyi tespit ettiler. Bu kişilere yönelik bir operasyon yapan emniyet birimleri zanlıları kıskıvrak yakaladılar.
Cumhuriyet Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi’nde uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 21 yaşındaki A.A. ile 25 yaşındaki A.G. polisler tarafından gözaltına alındılar. Şüphelilerin Banaz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulamaları yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildikleri bildirildi.
6 ayda tedavileri tamamlanan 3 caretta caretta doğalarına geri bırakıldı
Başıboş köpek sorunu için yapılacak DÜZENLEME! Başıboş köpek sorununun çözümü
Kamu kurumuna 21-49 yaş arası personel alımı başladı! Kadın erkek başvuru yapabilir
SUÇLARINI İTİRAF ETTİLER!
Polis tarafından yakalanan şüphelilerin üzerinde bir miktar uyuşturucu madde çıkması, emniyet ifadelerinde suçlarını itiraf etmeleri hem adliyenin hem de emniyetin işini kolaylaştırdı.
Şüpheli şahıslar çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
OPERASYON GENİŞLEYECEK
Öte yandan polis ekipleri şahısların sorgulamasında elde ettikleri yeni bilgiler ile uyuşturucu madde ticaretinin ağına yönelik kapsamlı bir operasyon hazırlığı içerisindeler. Uşak’ta uyuşturucu tacirlerinin bu yasaklı maddeleri nasıl temin ettikleri, hangi kaynakların kullanıldığı, hangi yollarla Uşak’a getirildiği gibi kapsamlı bilgiler elde edildikten sonra uyuşturucu tacirlerine öldürücü darbenin vurulması bekleniyor.