Uşak'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 12 kişi tutuklandı

Uşak’ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüphelilerden 12’si sevk edildikleri mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Uşak'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 12 kişi tutuklandı

UŞAK (İHA) – Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri önemli bir uyuşturucu operasyonuna imza atmıştılar. Bu operasyon sonucunda 12 şüpheli yakalanarak gözaltına alındılar.

Uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen şüphelilerin adreslerinde suç unsuru teşkil edebilecek malzemeler de yakalandı. Şüphelilerin ifadeleri alınırken bu ifadeler ile beraber 2 kişi hakkında daha gözaltı kararı alındı. Bu şekilde toplam gözaltına alınan şüpheli sayısı 14’e yükseldi.

TUTUKLAMA KARARI ÇIKTI!

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Uşak’ta ve Mersin’de 7 Mayıs tarihinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 13 şüpheli göz altına alınmıştı.

Şüphelilerin ifadesi doğrultusunda 1 kişi daha gözaltına alınarak, gözaltı sayısı 14’e yükseldi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 12 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 2 şüphelinin ise emniyetteki işlemlerin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ifadelerden elde ettikleri bilgiler ile beraber operasyonlara devam edebilecekleri belirtildi. Şüpheli şahıslardan alınan bilgiler ile beraber operasyon genişletilip farklı illerdeki bağlantılar da çözülebilecek.