Uşak'ta trafik kazasında 2 ağır yaralı!

Uşak’ta bir otomobilin bir tırın dorsesine arkadan çarpması neticesinde gerçekleşen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.
Uşak'ta trafik kazasında 2 ağır yaralı!

Uşak’ta feci bir trafik kazası meydana geldiği bildirildi. İzmir-Uşak karayolu üzerinde Çınarcık köyü yakınlarında bir otomobil önünde seyreden tırın dorsesine arkadan çarptı. Gerçekleşen trafik kazasında otomobil sürücüsü ile araç içerisinde bulunan kızı ağır yaralandı.

Kaza olduktan sonra ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis , jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri otomobilin içinde bulunan yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıların hastaneye sevkleri gerçekleştirildi.

Uşak'ta otomobilin tırın dorsesine arkadan çarpması sonucu, otomobil sürücüsü ve kızı yaralandı.

İKİ KİŞİ AĞIR YARALI

Kaza, İzmir-Uşak Karayolu Çınarcık köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Uşak istikametine ilerlemekte olan M.C. (61) idaresindeki Nissan marka otomobil aynı istikamette ilerleyen S.Ç. kontrolündeki Mercedes marka tırın dorsesine arkadan çarptı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince otomobil sürücüsü ve yolcu konumunda bulunan kızı D.N.C. (19) yaralı olarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan D.N.C.’nin hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.