Uşak’ta tır ile otomobil kafa kafaya çarpıştı; 1 ölü, 1 ağır yaralı

Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında tır ile otomobil kafa kafaya çarpıştı, kaza da otomobil sürücüsü Serkan Ünal hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.
Uşak’ta tır ile otomobil kafa kafaya çarpıştı; 1 ölü, 1 ağır yaralı

Alınan bilgiye göre Uşak'ın Banaz İlçesi istikametinden Uşak merkez istikametine seyir halinde olan 35 AU 4797 plakalı otomobil sürücüsü Serkan Ünal (38) yağış nedeniyle Göğem kavşağı civarında virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Savrulan otomobil orta refüjü aşarak karşı şeride geçtikten sonra Uşak merkez istikametinden Afyon istikametine seyir halinde olan 50 FN 288 plakalı tır ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazayı gören vatandaşların ve tır sürücüsünün olayı güvenlik güçlerine ve sağlık ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobil sürücüsü 38 yaşındaki Serkan Ünal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 

Otomobil deki diğer  yolcu olan Burak S. (35) olay yerindeki ilk müdahalenin ardıdan Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı, Burak S.'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.