Uşak’ta tekstil atıklarının toplandığı depo cayır cayır yandı!

Uşak’ta tekstil atıklarının toplandığı depoda bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Çıkan yangın kısa süre içerisinde büyüdü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, bahçedeki tavuklar da son anda kurtarıldı.
Uşak’ta tekstil atıklarının toplandığı depo cayır cayır yandı!

Olay Uşak merkezde bulunan Atatürk Mahallesi’ndeki depoda meydana geldi. Çıkış sebebi bilinmeyen yangın kısa süre içerisinde büyüdü. İtfaiye ekipleri, yangının diğer fabrikaya sıçramasını engellemek için gerekli tedbirleri aldı.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında cayır cayır yanan depo kullanılamaz hala gelirken, deponun bahçesinde bulunan tavuklar da ekipler tarafından son anda kurtarıldı.

aw186868-07-min.jpg

YANGIN İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN SÖNDÜRÜLDÜ

Edinilen bilgilere göre, Gencer Arıkan’a ait Atatürk Mahallesi 2. Çanlı Sokak’ta bulunan Tekstil atıklarının toplandığı depoda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekiplerince ise yangın diğer fabrikalara sıçramadan kısa süre içeresinde söndürülürken depo kullanılmaz hale geldi.

aw186868-02-min.jpg

DEPO SAHİBİ KURTARILAN TAVUKLARINA SARILDI

Yangında ölen veya yaralanan olmadığı öğrenilirken, depo bahçesinde bulunan tavukları ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Öte yandan depo sahibi Gencer Arıkan ise yangından kurtarılan tavukları kucağına alıp sarıldığı anlar kameralara yansıdı. Aktarılan habere göre yanan depo kullanılamaz hale geldi.