Uşak’ta soydular Salihli’de yakalandılar

Uşak’ta iki ayrı evde soygun gerçekleştiren biri erkek üç kişi Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen operasyonla yakalandı.
Uşak’ta soydular Salihli’de yakalandılar

Uşak'ta bulunan Cumhuriyet Mahallesi'nde, iki ayrı adreste gerçekleşen hırsızlık olayları Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından takibe alındı. Polis ekiplerinin araştırmaları sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin kullandıkları araç ve olaya karışan biri erkek 3 kişi tespit edildi.

Aracın plaka bilgisinden şüphelilerin adreslerine ulaşan Uşak Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ile iletişime geçti. Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan ortak çalışma ile, ikisi bayan 3 şüpheli yakalandı.

Uşak'a getirilen hırsızlık zanlıları adliyeye sevk edildi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Kazanmış olduğunuz emeklerinizin sömürülmesini engellemek ve yaşanabilecek bir mağduriyeti önlemek amacıyla yapılan çalışmalarımız artırılarak ve kararlı bir şekilde devam edecektir." denildi.