Uşak'ta polisten kaçak sigara baskını!
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde denetimlere devam ediyorlar. Gelen bir ihbarı değerlendiren ve yapılan ön çalışma neticesinde kaçak sigara üretimi ve satışı yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Uşak’ta kaçak sigaraya yönelik önlemler kapsamında bir operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda çok sayıda kaçak sigara ve ekipman ele geçirildi.
KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ!
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinden bir adrese yapılan operasyonda çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, edinilen bilgiler çerçevesinde bir adrese operasyon düzenledi.
Operasyonda 13 bin 340 adet dolu makaron, 5 bin adet boş makaron, 14 kilo 500 gram kaçak kıyılmış tütün, 3 adet elektronik puf sigara, 1 adet sigara doldurma makinesi ve 1 adet kompresör ele geçirildi.
Ligin dibine yapışan Uşakspor 10 kişilik rakibine diş geçiremedi!
Uşak'ta uyuşturucu tacirlerine nefes aldırılmıyor!
Uşak Üniversitesi Rektörü Savaş 34 Yaş üzeri kadın öğrencilerle buluştu
ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI
Yapılan operasyonda 1 kişi hakkında 5607 SKM suçu kapsamında adli tahkikat başlatıldı.
Uşak’ta kaçak sigara ile alakalı olarak baskınların devam edebileceği bilgisine ulaşıldı.