Uşak’ta Oto Faresi Çaldıklarını Sosyal Medya Üzerinden Satıyormuş

Uşak’ta polis ekiplerinin yaptığı çalışmada 13 suç kaydı olan hırsızlık şüphelisi yakalandı.Edinilen bilgiye göre Uşak’ta aracı soyulan vatandaşın dikkati polisin hırsızlık olayını çözmesine yardımcı oldu.
Uşak’ta Oto Faresi Çaldıklarını Sosyal Medya Üzerinden Satıyormuş

Uşak’ın Fatih mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak aracı soyulan vatandaşın, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giderek aracından çalınan oto müzik ses sistemlerini, internet üzerinden ikinci el satış yapan bir sitede gördüğünü bildirmesi üzerine, çalışma başlatan Uşak Asayiş Şube Müdürlüğü, Hırsızlık Masası ekipleri hırsızlık şüphelisinin kimliğini belirledi.

Kimliği tespit edilen şüpheli, 1400 TL değerinde çalıntı oto müzik ses sistemleriyle birlikte yakalandı.  Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki GBT sorgusunda  3 adet hırsızlık olmak üzere toplam 13 adet suç kaydı olduğunu belirleyen polis, çalıntı malzemeler müştekiye teslim etti.

Soruşturmayı derinleştiren Hırsızlık Masası ekipleri gözaltına alınan şüphelinin ikinci el satış yaptığı site üzerinde satışını gerçekleştirdiği diğer malzemelerin de hırsızlık malı olabileceği gerekçesi ile Cumhuriyet Savcısının talimatıyla alınan arama kararına istinaden, şüphelinin ikametinde arama yaptı. Evde yapılan aramada, müştekinin otomobili içerisinden çalınan 2 adet mont ile müştekisi belli olmayan inşaat malzemeleri ele geçirilirken, Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli önce sağlık kontrolünden geçirildi daha sonra adliyeye sevk edildi.