Uşak'ta motosiklet ve otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Uşak’ta otomobil ve motosikletin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü Soner Bulut öldü, 1 kişi de yaralandı.
Uşak'ta motosiklet ve otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Alınan bilgiye göre kaza saat 22:00 sularında  Festiva kavşağı yakınlarında meydana geldi. 

İddialara göre Soner Bulut arkadaşı  M.T. ile birlikte  Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören bir yakınına geçmiş olsun ziyaretine gitti. 
Hasta ziyareti sonrasında Soner Bulut kendi kullandığı 64 BC 861 plakalı motosikletle arkadaşı M.T. ile birlikte şehir merkezine gelmek için yola çıktılar.
Festiva kavşağı yakınlarında 64 NA 013 plakalı otomobilin sağ ön tarafından çarpan motosiklet sürücüsü Soner Bulut, çarpmanın etkisiyle motosikletin hakimiyetini kaybederek su kanalına yuvarlandı. 

Kaza sonrasında otomobil sürücüsü S.D.’nin olayı polis ve sağlık ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerince motosiklet sürücü Soner Bulut ağır yaralı olarak Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırırken, kazada hafif yaralanan M.T.’de özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırlan Soner Bulut burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirirken, diğer yaralı M.T.’nin sağlık durumunun iyi olduğu  bilgisine ulaşıldı.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.