Uşak'ta korkutan trafik kazasında 5 kişi yaralandı!

Uşak’ta tekeri patlayan otomobil trafik kazasına neden oldu. İki otomobilin çarpışması şeklinde gerçekleşen trafik kazasında 5 kişinin yaralandığı bildirildi.
Uşak'ta korkutan trafik kazasında 5 kişi yaralandı!

Uşak’ta 5 kişinin yaralandığı bir trafik kazası meydana geldi. Kaza sonrasında sürücünün verdiği bilgiye göre tekerinin patlaması nedeniyle bir otomobilde sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bu sırada seyir halindeki bir başka otomobile çarpan araç ancak refüje çarparak durabildi.

Kaza neticesinde ise 5 kişinin yaralandığı açıklandı. Olay yerine giden sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederek hastaneye sevklerini gerçekleştirdiler. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirilirken kazaya dair soruşturma başlatıldı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ!

Kaza, Ankara-Uşak karayolu Karlık köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinden Uşak istikametine giden K.Ç. idaresindeki otomobil, M.Ç. kontrolündeki otomobile yandan çarptı. Çarpma sonucu otomobil refüje çıkarak durabildi.

5 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredeki vatandaşları ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri, jandarma ve polis sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince otomobilin sürücüsü ve yolcu konumunda bulunan B.Ç. (66), E.Ç. (5), S.Ç. (37) ve A.Ç. (69) kentteki hastanelere kaldırıldı.

OTOMOBİLİN TEKERİ PATLAMIŞ!

Öte yandan yaralıların sağlık durumu iyi olduğu öğrenilirken, diğer otomobilin sürücüsü jandarma ekiplerince alınan ifadesinde otomobilin tekeri patladığı için direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ifade ettiği öğrenildi.

Kaza ile alakalı olarak soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Jandarma tarafından tarafların ve şahitlerin ifadelerinin alınmasının ardından dosyanın ilgisi savcılığa gönderileceği belirtildi. Bu işlemlerin ardından kazaya dair yargılama sürecinin olup olmayacağı savcılığın vereceği karara göre belli olacak.