Uşak’ta kaybolan zihinsel engelli genç her yerde aranıyor

Uşak’ta evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 30 yaşında ki Mehmet Kaya ailesi ve polis tarafından her yerde aranıyor. 
Uşak’ta kaybolan zihinsel engelli genç her yerde aranıyor

19 Eylül 2018 Çarşamba günü  ailesinin evde olmadığı bir saatte evden ayrılan ve o günden bu yana kendisinden haber alınamayan 30 yaşında ki Mehmet kaya isimli engelli genci bulmak için güvenlik güçleri çalışma başlattı.
 

Edinilen bilgiye göre sol elinin üzerinde ASİ yazan ve Osmanlı Tuğralı yüzüğü bulunan Mehmet Kaya, Çarşamba günü Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 4. Meşe sokakta bulunan evlerinden kimsenin olmadığı bir sırada evden ayrıldı. 
 

İçine kapanık bir yapısı bulunan ve insanlar ile kolay kolay konuşmadığı öğrenilen zihinsel engelli Mehmet Kaya’nın normal günlerde belediye civarına kadar kendi başına gezip  daha sonra eve döndüğü öğrenilirken, Mehmet Kaya’dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirirken, sosyal medya üzerinden de kayıp ilanı verdi.
 

Mehmet Kaya’nın kaybolduğu gün üzerinde ki kıyafet bilgisi tam olarak bilinmezken, parmağında Osmanlı Tuğrası bulunan bir yüzük bulunduğu, sol elinin üzerinde ise ASİ yazdığı öğrenildi. 
 

Gelen ihbarlardan bir tanesinde Mehmet Kaya’nın kayıp olduğu gün saat 16:30 sıralarında stadyum civarında görüldüğü yönünde ihbar gelirken, polis bütün ihbarları değerlendiriyor.