Uşak’ta düzenlenen kaçak tütün operasyonunda binlerce kaçak ürün ele geçirildi

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin kentteki denetimleri sürüyor. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında kaçak tütün operasyonu düzenlendiği bildirildi.
Uşak’ta düzenlenen kaçak tütün operasyonunda binlerce kaçak ürün ele geçirildi

Uşak’ta düzenlenen kaçak tütün operasyonunda binlerce kaçak ürün ele geçirildi - Uşak'ta yapılan denetimler çerçevesinde kentin güvenliğini sağlamaya yönelik çeşitli operasyonlar düzenleniyor. Kentte yapılan denetim ve asayiş uygulamalarına ilişkin bilgiler vatandaşın bilgisine sunulmaya devam ederken son olarak  kaçak tütün operasyonu düzenlendiği bildirildi. 

BİNLERCE KAÇAK  MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

Uşak’ta kaçakçılıkla mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, bir iş yerinde kaçak tütün satışı yapıldığını belirledi. Uşak'taki KOM ekiplerinin bir iş yerine düzenledikleri operasyonda edinnilen bilgiye göre  44 bin 700 adet kaçak dolu makaron ile 17 paket kaçak nargile tütünü ve av tüfeği ele geçirildiği bildirildi. İş yeri sahibinin ise KOM ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.

İlgili Haberler