Uşak'ta 3 milyon 700 bin kaçak makaron ele geçirildi

Uşak'ta İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda yüksek miktarda makaron ele geçirildi.
Uşak'ta 3 milyon 700 bin kaçak makaron ele geçirildi

Tüm yurtta olduğu gibi Uşak'ta da kaçakçılara yönelik operasyonlar tüm hızı ile devam ederken bu operasyonlardan biri daha tamamlandı. Hem vatandaşın sağlığı ile oynayan hem de devlete büyük vergi kaybı yaşatan kaçakçılarla mücadele sürerken yükselen sigara fiyatları sonrasında daha da artan kaçak sigaraya karşı denetimler arttırıldı.

Bu kapsamda Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde yüksek miktarda kaçak makaron ele geçirildi. Bandrolsüz filtreli sigara kağıdı olarak tanımlanan makaronlara el konuldu.

UŞAK İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR!

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ankara-Uşak kara yolundaki polis denetim noktasında şüpheli bir tırı durdurdu. Yapılan aramada, tırın dorsesindeki kolilerde 3 milyon 700 bin bandrolsüz makaron ele geçirildi. Tır sürücüsü hakkında adli işlem başlatıldı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayımlanan açıklamada "Müdürlüğümüzce kaçakçılık suçlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda; 3.700.000 adet Kaçak Dolu Makaron ele geçirildi. Operasyon kapsamında yakalanan şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır." denilerek tahkikatın devam ettiği ifade edildi.

kom-operasyon.jpg

Güvenlik güçlerinin yurt genelinde operasyonları devam ederken Uşak'ın transit kesişme noktası olması nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin denetimlerinin sıkılaştırılacağı vurgulandı. Yakalanan makaronlara el konuldu.