Uşak'ta 3 katlı binada çıkan yangın panik yarattı

Uşak'ın Kurtuluş Mahallesi'nde 3 katlı binada çıkan yangın büyük panik ve korku yaşanmasına neden oldu.
Uşak'ta 3 katlı binada çıkan yangın panik yarattı

Uşak'ta 3 katlı bir binanın en üst katında çıkan yangın büyük panik ve korku yaşanmasına neden oldu. Uşak’ta merkeze bağlı Kurtuluş Mahallesi Ali Galip Kaya Sokak'ta meydana gelen olayda 3 katlı bir binada dumanların yükselmesi üzerine itfaiye ekiplerine ihbarda bulunuldu.

Dumanları gören apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Sağlık ekipleri, itfaiye ve polis sevk edildi. Dumanlar yükselir yükselmez yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucunda yangın büyümeden söndürülürken büyük panik yaşandı.

UŞAK'TA SON DAKİKA YANGIN!

Uşak’ta 3 katlı binanın üçüncü katında çıkan yangına itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederken, olayda ölen veya yaralanan olmadı.

yangin-1.jpg

Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen sebeple Uşak’ta merkeze bağlı Kurtuluş Mahallesi Ali Galip Kaya Sokak’ta bulunan 3 katlı binanın üçüncü katında yangın meydana geldi.

yangin-2.jpg

Olay yerindeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri, itfaiye ve polis sevk edildi.

yangin-3.jpg

İtfaiye ekiplerin hızlı müdahalesi ile yangın büyümeden söndürülürken, olayda ölen veya yaralanan olmadı.

yangin-4.jpg

Öte yandan binada bulunan vatandaşlar tahliye edilerek dışarı çıkartılırken, yangın nedeniyle evde hasar oluştu. Apartman sakinlerinin yanı sıra mahalleli de yangın nedeniyle büyük panik ve korku yaşanırken itfaiyenin zamanında müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü. Yangın nedeniyle yaralanan ya da hayatını kaybeden kişi olmadığı ifade edilirken yangının çıkış nedeni hakkında soruşturma başlatıldı.