Uşaklılar rahat nefes aldı! Bakır parçaları çalan hırsızlar yakalandı

Uşak'ta doğal gaz kutularından bakır parçayı çaldıkları iddia edilen 2 kişi bir süredir Uşaklıların kabusu olmuştu. Bakır parçaları çaldıkları belirtilen 2 kişi tutuklandı.
Uşaklılar rahat nefes aldı! Bakır parçaları çalan hırsızlar yakalandı

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde yaptığı denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda bir süredir bakır parça çalındığına dair ihbarlar alan Hırsızlık Büro Amirliği'de harekete geçti.

EMNİYET MENSUPLARI ÇALIŞMA BAŞLATTI

Uşak'ta asayiş devam ederken bazı apartmanların dış kısmındaki doğal gaz kutularında topraklama için kullanılan bakır çubukların çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Uşak'ın merkezinde güvenliği sağlamak ve gelen ihbarları değerlendirmek üzere harekete geçen Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. İnceleme altına alınan kamera kayırlarını inceleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalışma sonucunda M.G. ve N.Ç. adlı iki zanlıyı gözaltına aldı.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Emniyet güçlerince yakalanan iki şüphelinin kayıtlı adreslerinde yönelik de arama yapıldı. Yapılan aramada, doğal gaz kutularından bakır kabloları çıkarmaya yarayan aparat ile bakır çubuklar ele geçirildi. Yapılan inceleme sonucunda zanlıların Elmalıdere, Işık ve Aybey Mahalleleri'ndeki 44 ikametin doğal gaz kutularındaki bakır çubukları çaldığı belirlendi. Hırsızlık yaptığı kesinleşen M.G ve N.Ç. adlı iki zanlı, emniyetteki işlemin ardından adliyeye sevk edildi. Hırsızlık zanlıları çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.