Uşak'a geliyorlardı! Ailesinden 4 kişiyi toprağa verdi!

Uşak’ın Eşme ilçesinde gelmek için hareket eden araç dün Manisa Salihli’de trafik kazası yaptı. Kaza neticesinde 4 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler bugün toprağa verilirken ayrıntılar ortaya çıktı.
Uşak'a geliyorlardı! Ailesinden 4 kişiyi toprağa verdi!

Uşak Eşme’ye gelmek için dün Manisa’dan hareket eden hafif ticari araç Salihli ilçesinde bir tıra arkadan çarptı. Bu kaza neticesinde araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti. 3 yaşındaki çocuk ise ağır yaralı olarak kazadan kurtarılmıştı ama onun da hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. 4 kişiyi hayattan koparan kaza geride büyük bir üzüntü bıraktı.

Kazada eşini, 3 yaşındaki çocuğunu, amcasını ve yengesini kaybeden Yunus Çekin’in acısı çok büyük oldu. Ayakta durmakta güçlük çeken Yunus Çekin’i yakınları teselli etmeye çalışsa da yaşadığı acının büyüklüğü yürekleri dağladı.

UŞAK’A GELİYORLARDI!

Manisa'nın Salihli ilçesinde Uşak'ın Eşme ilçesine doğru seyir halindeyken önlerinde tıra arkadan çarpan hafif ticari aracın karıştığı kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi. Manisa'nın Saruhanlı ilçesi Kayışlar Mahallesi Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası kazada hayatını kaybeden karı-koca Nadi Çekin (68) ile Alime Çekin (65) helallik alınmasının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

BÜYÜK ACI YAŞADI

Kazada amcası, yengesi, eşi ve 3 yaşındaki oğlunu kaybeden Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinde çalışan Yunus Çekin ise zor anlar yaşadı. Ayakta durmakta güçlük çeken Yunus Çekin'i akrabaları ve dostları teselli etmeye çalıştı. Kazada hayatını kaybeden Yunus Çekin'in eşi Hamide Yıldız Çekin ve oğulları Arden Aras Çekin'in cenazeleri ise ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

UŞAK EŞME’DE HEMŞİREYDİ

Kazada hayatını kaybeden Hamide Yıldız Çekin'in Uşak'ın Eşme ilçesinde hemşire olarak görev yaptığı, amca Nadi ve yenge Alime Çekin'in ise çiftin 3 yaşındaki oğulları Arden Aras Çekin'e bakmak için Kayışlar Mahallesinden Eşme'ye doğru birlikte yola çıktıkları öğrenildi.

Kaza ile alakalı olarak polisin soruşturmasının devam ettiği bildirildi. Soruşturmanın ilerleyişine göre kazaya dair kamuoyunun bilgilendirileceği belirtildi.