Uşak Yeşil Karaağaç Mesire Alanı jandarma asayiş noktası açıldı

Uşak'ta Yeşil Karaağaç Mesire Alanı girişinde kurulan ve bölgenin asayişini sağlayacak olan jandarma asayiş noktası düzenlenen tören ile açıldı.
Uşak Yeşil Karaağaç Mesire Alanı jandarma asayiş noktası açıldı

Uşak Yeşil Karaağaç Mesire Alanı jandarma asayiş noktası açıldı - Uşaklıların güven içerisinde kaliteli zaman geçirmesini sağlamak için kurulan jandarma asayiş noktalarının sayıları her geçen gün artmaya devam ederken bu noktalardan biri de Yeşil Karaağaç Mesire Alanı girişine kuruldu. 

Kurulan yeni jandarma asayiş noktası düzenlenen tören ile açıldı. Düzenlenen törende açılış kurdelesini Uşak Valisi Turan Ergün kesti. Vali Dr. Turan Ergün ve protokol mensupları açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Jandarma Asayiş Noktasını gezdi.

UŞAK'TA JANDARMA ASAYİŞ NOKTASI AÇILDI!

Uşak’ın merkeze bağlı Karaağaç köyü sınırlarında yer alan Yeşil Karaağaç Mesire Alanı girişinde asayiş hizmeti verecek olan Jandarma Asayiş Noktasının açılışı törenle yapıldı.

Vali Dr. Turan Ergün, Karaağaç Köyü sınırlarında bulunan Yeşil Karaağaç Mesiri Alanında bulunan asayiş hizmeti verecek olan Jandarma Asayiş Noktasının açılışını yaptı.

Emniyet ve asayişin temini ve vatandaşların huzur ve güven içerisinde vakit geçirebilmeleri için kurulan Jandarma Asayiş Noktasının açılışına Vali Ergün’ün yanı sıra Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Ayhan Karaduman ve jandarma personelleri katıldı.

Vali Dr. Turan Ergün ve protokol mensupları açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Jandarma Asayiş Noktasını gezdi.