Uşak Valiliği telefon dolandırıcılığına karşı vatandaşları uyardı

Uşak Valiliği son dönemde kentte yaşanan telefon dolandırıcılığı olaylarına dikkati çekerek bir uyarı yaptı. Uşak'taki yetkililerim isimleri ile dolandırıcılık furyasının başladığını bildiren Valilik yazılı bir açıklama yayımlayarak Uşaklıları uyardı.
Uşak Valiliği telefon dolandırıcılığına karşı vatandaşları uyardı

Uşak Valiliği telefon dolandırıcılığına karşı vatandaşları uyardı - Uşak Valiliği, kentte yaşanan bir dizi dolandırıcılık olayına karşı vatandaşları bilgilendirdi. Resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden ''Kamuoyuna duyuru'' adıyla yazılı bir açıklamaya yer veren Uşak Valiliği, Uşak'ta yaşayan vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. 

UŞAK VALİLİĞİ'NDEN DOLANDIRICILARA KARŞI UYARI

Uşak Valiliği'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda son günlerde dolandırıcıların iş insanları ve hayırseverlerin isimleri başta olmak üzere Uşak Valisi, Vali yardımcıları, Kayamakamlar ve kamu yönetcileri adına vatandaşlardan yardım talebinde bulunulduğuna ilişkin ihbarlar alındığı açıklandı.  Bu çerçevede yapılan açıklamalar doğrultusunda maddi ve manevi mağduriyetlerin yaşanmaması için Uşaklıların bu tarz aramalara asla itibar etmemeleri gerektiği belirtildi. 

Uşak Valisi, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve kamu yöneticilerinin hiçbir şekilde iletişim kanlları üzerinden vatandaşlarfdan para talep etmeyeceğinin altının çizildiği açıklamada bu tarz durumlara duyarlı olunması gerektiği belirtildi.

İlgili Haberler