Uşak Valiliği olayı açıklığa kavuşturdu

Yol kenarında bulunan kadın cesediyle ilgili Valilik tarafından basın açıklaması yapıldı.
Uşak Valiliği olayı açıklığa kavuşturdu

Uşak'ta meydana gelen şüpheli ölüme yönelik Uşak Valiliği tarafından bir açıklama yapıldı. Ölü bulunan Dilek Marabi'nin bir yıldır kayıp olarak arandığı yönünde haberler çıkması üzerine Uşak Valiliği bir basın açıklaması yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. 

Valilik tarafından yapılan basın açıklaması şu şekilde ;

“19 Ekim 2018 tarihinde müşteki (Ö.M.)’nin Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğimize gelerek, kızı olan (D.M.)’nin 19 Ekim 14:30 sıralarında ikametten ayrıldığı ve evine dönmediğini bildirerek kayıp müracaatında bulunmuştur.

Aynı gün Mehmet Akif Ersoy Polis Merkezi Amirliğimize gelen (A.K.) isimli şahıs, (S.S.) isimli şahsın evini taşıdığını, taşıma işleminde bu şahıstan şüphelendiğini bildirerek müracaatta bulunmuştur. Ekiplerimizin yaptığı çalışmada, koli içerisinde bir bayan cesedinin bulunduğu ve bu bayanın aynı gün babası tarafından kayıp müracaatında bulunulan (D.M.) isimli şahıs olduğu anlaşılmış ve şüpheli olan (S.S.) isimli şahıs ikametinde yakalanarak çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır.

Bu menfur olayın bazı haber veya sosyal medya hesaplarında, gerçek boyutlarının haricinde haber yapılarak, kayıp şahsın bir yıldır arandığı belirtilmiş ve kamuoyu nezdinde yanlış bilgilendirme yapılmıştır. Ancak maktulle ilgili kayıp müracaatının olay günü yapıldığından, kamuoyunu doğru bilgilendirme amacıyla böyle bir açıklamaya ihtiyaç duyulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”