Uşak'taki silahlı saldırıda 1 tutuklama

Uşak'ın oldukça bilinen bir ilçesi olan Banaz'da, İbrahim Arısoy'un ağır yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan zanlı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Kelepçelenerek cezaevi yolunun tutan şüphelinin suçlu çıkması bir hayli şok etkisi yarattı. Detayları haberimizden okuyabilirsiniz.
Uşak'taki silahlı saldırıda 1 tutuklama

Uşak'ın Banaz ilçesinde geçtiğimiz günlerde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir kişinin yaralanmasıyla başlayan olayın iyice büyümesi üzerine emniyet güçlerimiz bir kişiyi gözaltına aldı. Şüphelinin ilk olarak sağlık kontrolleri yapıldı ve hemen akabinde sorguya alındı. Sorgulandıktan sonra savcılığa giden zanlının akıbeti merak ediliyordu. Son gelen bilgilere göre gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

İBRAHİM AĞIRSOY SİLAHLI SALDIRIDA AĞIR YARALANDI

Haber merkezimize gelen son dakika bilgiye göre, İslam Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde silahlı bir olay meydana geldi. Olayın üstünden dakikalar geçtikten sonra olay yerine giden polisler silahlı bir kavga olduğunu gördü. Emniyet güçleri İbrahim Arısoy'un yaralanması sonucunda bu olayla ilgili gözaltına alınan Y.Y. işlemlerini hızlandırdı ve hemen adliyeye sevk etti.

MAHKEME TUTUKLANMASINA KARAR VERDİ

Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve hızlı bir şekilde sevk işlemleri yapıldı. İşlemlerin hemen akabinde ise cezaevi yolunu tutan suçlunun yıllarca hapis yatacağı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak henüz yeni bir gelişme yok ama bizim açımızdan bir suçlunun ceza çekmesi kadar iyi bir şey yoktur.. Öte yandan silahlı saldırı sonrası yaralanan İbrahim Arısoy'un hayati tehlikesinin devam ettiği ve bu sebeple yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.

İlgili Haberler