Uşak'ta yaşayan F.B başına dayadığı av tüfeği ile intihar etti

Dün gece saat 21.30-22.00 sıralarında Uşak'ta yaşayan F.B başına dayadığı av tüfeği ile intihar etti.
Uşak'ta yaşayan F.B başına dayadığı av tüfeği ile intihar etti

Uşak’ta intihar

Uşak’ta bunalıma giren evli ve 3 çocuk babası genç evinin önünde tüfekle intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay Dikilitaş Mahallesi, 1. Kayacık Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre eşi ile boşanma aşamasında olan ve çalıştığı iş yerinden bir süre önce ayrılan 3 çocuk babası 33 yaşındaki Ferhat B., ailesinin geçimini hurda toplayarak sağlamaya çalışıyordu. 

Dün gece saat 21.30 sıralarında çocukların da evde olduğu sırada eşiyle tartıştığı öne sürülen genç baba, evde bulunan av tüfeğini alarak kapının önüne çıktı. Ferhat B., çenesinin altına dayadığı tüfeğin tetiğine basarak hayatına son verdi.  Ateş sesini duyanların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından Ferhat B.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.  Yaşanan acı olay sonrası eşinin cansız bedeni ile karşılan eşi R.B. ile olayı duyarak mahalleye gelen akrabaları sinir krizi geçirdi.

Olay yerinde fenalaşan yakınları ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken, Ferhat B.’nin cansız bedeni Cumhuriyet Savcısının ve polis olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrası otopsi yapılmak üzere Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ile ilgili soruşturma başlatıldı.