Uşak'ta uyuşturucu operasyonu! 5 şüpheli tutuklandı

Uşak'ta uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. 10 şüpheliden 5'i tutuklandı.
Uşak'ta uyuşturucu operasyonu! 5 şüpheli tutuklandı

Uşak'ta uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli göz altın alındı. Emniyet güçleri tarafından düzenlenen bu operasyonda 4 farklı uyuşturucu operasyonunda göz altına alınan 10 şüpheliden 5'i tutuklandı. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Uyuşturcu Madde Ticareti'nin engellenmesi amacıyla Uşak'ta bir çok operasyon gerçekleştirildi. Bu operasyonlarda 10 şüpheli yakalandı. 

Ekipler tarafından 4 farklı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 354 gram metamfetamin, 4 adet sentetik ecza, 1 gram bonzai, 0,6 gram kokain, 2 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte 5 tane de fişek ele geçirildi. 

UŞAK'TA UYUŞTUCU OPERASYONU

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 10 kişi göz altına alındı. Bu şüphelilerden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Düzenlenen operasyonda ele geçirelenler ise şöyle; 

354 gram metamfetamin,

4 adet sentetik ecza,

1 gram bonzai, 0,6 gram kokain,

2 adet hassas terazi,

1 adet ruhsatsız tabanca,

5 adet fişek ele geçirilmiştir.

5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce düzenlenen bu operasyonda 10 şüpheli yakalandı. Daha sonra adliyedek işlemleri ardından 5 kişinin tutuklanması kararı alındı. 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Uşak ile ilgili son dakika haberlerinden ve gelişmelerden haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.