Uşak'ta tek başına yaşayan 47 yaşındaki adam ölü olarak bulundu

Uşak’ta yalnız yaşayan 47 yaşında ki Raşit Erbil isimli vatandaş evinde ölü olarak bulundu. Evinde ölü bulunan yaşlı adamın cansız bedeni görevliler tarafından cenaze arabasına yüklenerek otopsi yapılmak üzere hastaneye götürüldü. Ölüm sebebi otopsi sonuçlarına göre ortaya çıkacak.
Uşak'ta tek başına yaşayan 47 yaşındaki adam ölü olarak bulundu

Uşak'ta tek başına yaşayan bir adamın cansız bedeni ilk başta koku ile fark edildi. Haber merkezimize az önce ulaşan bilgiyi direkt olarak sizlere aktarıyoruz. Alınan bilgiye göre Dikilitaş Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşayan Raşit Erbil isimli vatandaşın evinden gelen kötü kokulardan şüphelenen komşuları durumu Raşit Erbil’in kardeşi ve emniyet güçlerine bildirdi. 

POLİS KAPIYI AÇTIĞINDA ŞOKU YAŞADI

Komşuların ihbarı sonrası olay yerine gelen polis ekipleri evin kapısını açarak içeri girdiklerinde Erbil'in cansız bedeni ile karşılaştı. Yaşlı adamın cansız bedenin kokusu bütün odayı kapsıyordu ve zaten koku sebebiyle ölümünün çok uzun süre olduğu fark ediliyordu. Oldukça soğuk olan cansız bedene dokunulmadan olay yerine olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı. Cansız bedeni inceleyen ekipler ise raporlarını yazarak gerekli işlemleri yaptılar. 

2 TANE ÇOCUĞU VARDI

47 yaşındaki Raşit Erbil'in eşinden ayrıldığı ve 2 çocuk babası olduğu, geçen sene anjio olduğu öğrenildi. Bu oldukça detaylı bir işlem olduğu gibi anjio yapıldıktan sonra oldukça büyük bir hassasiyet ile sağlığımıza önem vermemiz gerekiyor. Spora başlamalı ve çok yemek yemeyi bırakmalıyız. Özellikle sigara içiyorsak bırakmalıyız. Erbil'in cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, güvenlik güçlerince olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.