Uşak'ta silahlı kavga! 5 kişi yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı

Uşak'ta iki grup arasında yaşanan tartışma silahlı çatışmaya döndü. Çıkan olaylarda 5 kişi yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı
Uşak'ta silahlı kavga! 5 kişi yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı

Uşak'ta silahlı kavga! 5 kişi yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı - Uşak'ta 2 grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle 2 grup arasında tartışma yaşandı. 

İzmir - Uşak Kara Yolu üzerinde Uşak Üniversitesi yakınlarında bir benzinlik içerisinde bulunan ofiste başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken kavgada silahlar çekildi. Büyüyen olaylar sonrasında 2 kişi silahla, 3 kişi de darp nedeni ile olmak üzere 5 kişi yaralandı. 

UŞAK'TA SİLAHLI ÇATIŞMA! 2 KİŞİ SİLAHLA 3 KİŞİ DE DARP SONUCU YARALANDI

Uşak’ta iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi silahla vurularak, 3 kişide de darp sonucunda yaralanıp hastaneye kaldırıldı.

Olaya ilişkin 2 şüpheli ekiplerce gözaltına alınırken firar eden 1 şüpheli için de arama çalışması başlatıldı. Edinilen bilgilere göre İzmir - Uşak Kara Yolu üzerinde Uşak Üniversitesi yakınlarında bir benzinlik içerisinde bulunan ofiste henüz bilinmeyen bir sebepten 2 grup arasında kavga çıktı.

Büyüyen kavgada silahların çekilmesiyle 2 kişi vurularak, 3 kişi de darp sonucunda yaralandı. İhbar sonrasında olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Vurulan A.P. ve M.P.’nin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilirken vücudunun çeşitli yerlerinden darp sonucu yaralanan 3 kişinin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olaya ilişkin 2 şüpheli ekiplerce gözaltına alınırken olay sonrasında firar eden 1 kişi için de arama çalışması başlatıldı.