Uşak'ta satılığa çıkarttığı araçla yaptığı kazada hayatını kaybetti

Ülkemizde trafik kazaları meydana gelmeye devam ederken son olarak Uşak'tan bir kaza haberi geldi. Satılığa çıkarttığı araçla yaptığı kazada 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
Uşak'ta satılığa çıkarttığı araçla yaptığı kazada hayatını kaybetti

Uşak'ta satılığa çıkarttığı araçla yaptığı kazada hayatını kaybetti - Uşak'ta bir trafik kazası meydana geldi. Uşak'ta park halindeki tıra arkadan çarparak ağır yaralanan otomobilin sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden gençten ise geriye sosyal medyada satılığa çıkarttığı otomobilin fotoğrafları kaldı.

22 YAŞINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Edinilen bilgilere göre, 24 Mayıs Çarşamba gecesi G. A. A. (22) idaresindeki otomobil, Banaz girişinde park halindeki kamyona arkadan çarptı. Olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar durumu sağlık vve güvenlik ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan 22 yaşındaki sürücü G. A. A, sağlık ekiplerince Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan G. A. A., burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 22 yaşında hayata veda eden G. A. A.'dan geriye sosyal medyada satılığa çıkarttığı kaza yaptığı aracın fotoğrafları kaldı.

Olayla ilgili ise soruşturma başlatıldığı öğrenildi.