Uşak'ta otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi

Trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Çeşitli nedenle meydana gelen trafik kazalarında can ve mal kaybı yaşanırken bir haber de Uşak'tan geldi.
Uşak'ta otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi

Uşak'ta otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi - Ülkemizde trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Çeşitli nedenlerle yaşanan kazalarda maddi hasarın yanı sıra can kayıpları da meydana geliyor. Uşak'tan da çeşitli kaza haberleri gelmeye devam ederken bu kez Svaslı ilçesinde bir trafik kazasının meydana geldiği öğrenildi. 

15 YAŞINDAKİ MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YAŞAMINI YİTİRDİ

Sivaslı ilçesinde Ş.U. idaresindeki otomobil ile B.  Ç. (15) idaresindeki motosiklet çarpıştı. 15 yaşındaki motosiklet sürücüsü ile motosikletin arkasında taşıdığı ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi çarpışmanın etkisiyle ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerinde olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Motosiklet sürücüsü B. Ç.'nin ağır yaralandığı kazada ilk müdahaleyi acil sağlık ekipleri olay yerinde yaptı. 

Kazada motosiklet sürücüsü ve arkasındaki kişi yaralanarak yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü hastanede tedavi altına alınırken doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 15 yaşındaki B. Ç.'nin ölümüne neden olan otomobil sürücüsünün gözaltına alındığı bildirilirken yaralanan ve kimliği henüz belirlenemeyen şahsın da tedavisine devam edildiği öğrenildi.