Uşak'ta masaj salonunda 1 kişiyi öldürerek 1 kişiyi de yaralayan şüpheli tutuklandı

Uşak'ta asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Uşak'taki bir masaj salonunda 1 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaralayan şüphelinin tutuklandığı bildirildi.
Uşak'ta masaj salonunda 1 kişiyi öldürerek 1 kişiyi de yaralayan şüpheli tutuklandı

Uşak'ta masaj salonunda 1 kişiyi öldürerek 1 kişiyi de yaralayan şüpheli tutuklandı - Uşak’ta bir kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgaya ilişkin yeni bir gelilme yaşandı. Bir masaj salonunda çıkan kavgada bir kişi kafasından vurularak kaldırıldığı hastanede ölürken 1 kişi de bıçaklanarak yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli ekiplerce yakalanarak sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

DİKİLİTAŞ MAHALLESİ'NDE SİLAHLI KAVGA

Uşak’ın Dikilitaş Mahallesi’ne bağlı Barbaros Caddesi’ndeki bir masaj salonunda meydana gelen olayda; masaj salonuna müşteri olarak gelen N. Ö. ile salon sahibi M. O. adlı iki şahıs arasında henüz bilinmeyen bir sebepten kavga çıktı.

Kavganın büyümesiyle yanında tabanca ve bıçakla gelen şüpheli N. Ö., işletme sahibi M. O.’nun arkadaşı Ö. K.’yı kafasından tabancayla vururken işletme M.O.’yu ise bıçakla yaralayarak kaçtı. Olay yerine ihbarlar sonrasında çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Özel bir hastaneye kaldırılan ağır yaralı Ö. K. yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralanan M.O.’nun ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI

Ekiplerce yapılan çalışmada şüpheli N.Ö., Sarayaltı Mahallesi'nde saklandığı yerde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.